vineri, 30 iulie 2010

Cinci saptamani in balon

Aceasta felicitare are o poveste foarte frumoasa. Sper sa reusesc sa va redau putin din farmecul ei.
S-a nascut din dragostea unor persoane pentru cartile lui Jules Verne. Mai mult sau mai putin cu totii am fost fascinati in copilarie de aventurile pe care le gaseam in aceste carti sau daca sunt persoane care nu au citit dintre carti, poate au vazut ecranizarile dupa ele. 
Felicitarea este in completare si ca o transpunere a colectiei Jules Verne, ceva mai altfel. O mare iubitoare de carti, si care iubeste sa faca si cadouri, se pregateste zilele astea de un cadou mare pe care il face fratelui ei. Cadoul constra in intreaga colectie a autorului de mai sus, iar pe felicitare s-a incercat o transpunere a mai multor carti ale autorului. Elementul principal este un balon care aminteste de cele Cinci saptamani in balon, avand alaturi un submarin din Insula misterioasa. In interiorul felicitarii apare coperta Insulei cu elice, iar periplul se termina pe ultima pagina cu Castelul din Carpati.
Povestea din interiorul felicitarii este si ea frumoasa si pot sa va spun despre ea ca face o trecere si o legatura prin si intre multe carti din colectie.



La multi ani!!!!

2 comentarii:

  1. This is such a lovely card, as is the story behind it. Your quilling is beautiful!

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you so much Ann, for your words.
    I adore your work, you are amazing, making so very beautiful things.
    And when a person whose work I appreciate so much tells me that my work is beautiful, I have to say, once more, thank you.

    RăspundețiȘtergere